"Feel the fear and do it anyway"

Nieuws

25/12/2017

Neem regie over jouw carrière !

 

Masterclass voor financials!

Bepaalt de omgeving jouw weg?
Of maak jij voor 100% eigen keuzes en heb je jouw droombaan gevonden?

Leef jij in de waan van de dag?
Of zit jij zelf in de regiestoel van jouw carrière?Manon Janssen en Joost van Beek dagen jou uit om met vakgenoten kritisch naar jezelf te kijken in relatie tot dit thema. Wij bieden jou tools aan die hierbij helpen en gaan hier ook gericht mee aan de slag voor een maximaal leerresultaat! De masterclass start met een plenaire avond (max. 8 deelnemers) gevolgd door een nog te plannen individuele coachsessie (1,5 uur).


Resultaat


  • Je kent jouw eigen talenten en drijfveren en kiest hierdoor vanuit inspiratie bewuster wat echt bij jou past.

  • Je hebt geleerd belemmerende overtuigingen te herkennen én los te laten en bent je bewust wanneer je DIPT (denkt in problemen) en KIKT (kijkt in kansen).

  • Je hebt meer inzicht hoe je grip op jouw werkomgeving krijgt en richting kunt geven aan jouw carrière.

     


Voor wie?


Voor iedereen die als finance, control of risk professional werkt (dienstverband of zelfstandig) en meer geluk en energie wil ervaren en/of met meer gemak succesvoller wil zijn. Wat je nodig hebt? Vertrouwen en durf!


Investering, data en locatie

De investering bedraagt €290 exclusief BTW. Het bedrag is inclusief locatie, eten en drank. De plenaire avond is op donderdag 26 oktober 2017 vanaf 18:00 uur. Locatie: ForFinancials, Ridderstraat 218, Culemborg.

Annuleren is na aanmelding niet meer mogelijk.Het coachgesprek kan worden gehouden in de periode november 2017 met Joost (Breda) of Manon (Culemborg) en vindt plaats op initiatief van de deelnemer. 

Ga terug naar de vorige pagina

Interim: Paul Megens,...

“Joost heeft voor Bureau Jeugdzorg een korte periode een interim opdracht uitgevoerd. In deze korte periode heeft Joost op een adequate wijze invulling gegeven aan de opdracht en met een goed resultaat. Hij weet vanuit zijn expertise, financial controlling, goede analyses te maken en zijn bevindingen en aanbevelingen helder te rapporteren. Voor ons zijn ze zeer waardevol gebleken....