"Feel the fear and do it anyway"

Nieuws

25/12/2017

Neem regie over jouw carrière !

 

Masterclass voor financials!

Bepaalt de omgeving jouw weg?
Of maak jij voor 100% eigen keuzes en heb je jouw droombaan gevonden?

Leef jij in de waan van de dag?
Of zit jij zelf in de regiestoel van jouw carrière?Manon Janssen en Joost van Beek dagen jou uit om met vakgenoten kritisch naar jezelf te kijken in relatie tot dit thema. Wij bieden jou tools aan die hierbij helpen en gaan hier ook gericht mee aan de slag voor een maximaal leerresultaat! De masterclass start met een plenaire avond (max. 8 deelnemers) gevolgd door een nog te plannen individuele coachsessie (1,5 uur).


Resultaat


  • Je kent jouw eigen talenten en drijfveren en kiest hierdoor vanuit inspiratie bewuster wat echt bij jou past.

  • Je hebt geleerd belemmerende overtuigingen te herkennen én los te laten en bent je bewust wanneer je DIPT (denkt in problemen) en KIKT (kijkt in kansen).

  • Je hebt meer inzicht hoe je grip op jouw werkomgeving krijgt en richting kunt geven aan jouw carrière.

     


Voor wie?


Voor iedereen die als finance, control of risk professional werkt (dienstverband of zelfstandig) en meer geluk en energie wil ervaren en/of met meer gemak succesvoller wil zijn. Wat je nodig hebt? Vertrouwen en durf!


Investering, data en locatie

De investering bedraagt €290 exclusief BTW. Het bedrag is inclusief locatie, eten en drank. De plenaire avond is op donderdag 26 oktober 2017 vanaf 18:00 uur. Locatie: ForFinancials, Ridderstraat 218, Culemborg.

Annuleren is na aanmelding niet meer mogelijk.Het coachgesprek kan worden gehouden in de periode november 2017 met Joost (Breda) of Manon (Culemborg) en vindt plaats op initiatief van de deelnemer. 

Ga terug naar de vorige pagina

Interim : Jillis Versluis,...

Hoe omschrijf je iemand op wie je hebt kunnen bouwen en vertrouwen? Hoe omschrijf je iemand die je altijd triggert om het beste in jezelf naar boven te halen? Hoe omschrijf je iemand die niet alleen een zakelijke kant maar ook een hele leuke informele kant heeft? Ik denk dan terug aan de fijne samenwerking met Joost! Op vele fronten heeft hij mij en ons kunnen helpen waardoor wij een...